Χυδαίες εκφράσεις από τους αστυνομικούς στην αδελφή του φοιτητή στα Σεπόλια – Στο φως βίντεο από τη σύλληψή της

Αστυνομικός που συμμετέχει στη σύλληψη ακούγεται να φωνάζει τη Λ. Κατη «π…νακι» και να της φωνάζει χρησιμοποιώντας απρεπή λόγο

Νέο βίντεο από τις αστυνομικές βαρβαρότητες στα Σεπόλια είδε το φως της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά αφορά τη σύλληψη της Λύδιας Κατή, αδελφής του πρώτου συλληφθέντα, Ορέστη, και φαίνεται τόσο η σωματική όσο και η λεκτική βία που της ασκήθηκε από τους αστυνομικούς, οι οποίοι τη βρίζουν αισχρά καθόλη τη διάρκεια της σύλληψης.

Η ίδια ακούγεται να ζητάει να μεταφερθεί σε νοσοκομείο χωρίς το αίτημα της να γίνεται αποδεκτό.

Αστυνομικός που συμμετέχει στη σύλληψη ακούγεται να φωνάζει τη Λ. Κατη «π…νακι» και να της φωνάζει επιτακτικά χρησιμοποιώντας και πάλι απρεπή λόγο.

Η δίκη των συλληφθέντων προσδιορίστηκε για την 1η Δεκεμβρίου. Η οικογένεια, φίλοι και σύντροφοι των τεσσάρων ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, αφού αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης.

Ο 24χρονος φοιτητής Ορέστης Κατής κατηγορείται για διατάραξη κοινής ειρήνης, απείθεια, πρόκληση απλής σωματικής βλάβης, εξύβριση. Οι άλλοι τρεις συλληφθέντες η αδελφή του Λυδία Κατή, ο Νικόλας Καβακλής και Μάκης Λιβάνης, που συνελήφθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κολωνού, όταν πήγαν να διαμαρτυρηθούν για τη σύλληψη του πρώτου αντιμετωπίζουν κατηγορίες για εξύβριση, απόπειρα για επικίνδυνη σωματική βλάβη, αντίσταση κατά της αρχής.

Δείτε επίσης: Αφέθηκαν ελεύθεροι οι συλληφθέντες στα Σεπόλια – «Τον άφησαν λιπόθυμο με τις χειροπέδες – Καθυστερούσαν το ΕΚΑΒ»

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Χυδαίες εκφράσεις από τους αστυνομικούς στην αδελφή του φοιτητή στα Σεπόλια – Στο φως βίντεο από τη σύλληψή της”

  1. Δήμος Σθένης

    Οι αλήτες του προϊστάμενου έχουν τη μικρότερη ευθύνη. Όλοι οι παραπάνω γαλονάδες και αστροφόροι (διοικητές, παραδιοικητές και λοιπά παράσιτα), μέχρι και τους υπουργούς και πρωθυπουργό και τα νεοφασιστόπουλα της βουλής καθώς και την …Πρόεδρο της Χουντοκρατίας τους (που ακόμα “ποιεί την νήσσαν” – κι ήταν λέει και …δικαστίνα) φέρουν ακέραια την ευθύνη για τη φασιστική συμπεριφορά και ναζιστική πρακτική που επέδειξε το κράτος που υποτίθεται ότι …κυβερνούν! Να ξεκαθαρίσουν στο λαό, αν αυτές ήταν οι εντολές που πήραν απ’ αυτούς που κατέχουν και ασκούν στην πραγματικότητα την εξουσία στη χώρα. Κι αυτό όχι για να συγχωρεθούν ή να κατανοηθεί η …εργασία τους, αλλά για να χρεωθούν μόνο το αντίτιμο που τους αναλογεί!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί